آواز مارکتینگ

توییتر چیست و معرفی انواع تبلیغات توییتر

توئیتر

توییتر شبکه‌ای اجتماعی است که در سال 2006 راه‌اندازی و از آن پس به یکی از پنج شبکه اجتماعی محبوب دنیا تبدیل شد. به طور میانگین 100 میلیون کاربر فعال در این شبکه اجتماعی روزانه مشغول فعالیت هستند که با این حجم از فعالیت، بیش از500 میلیون توییت در آن گذاشته می‌شود.

این پلتفرم با تصمیم ایلان ماسک، مبنی بر خرید توییتر، به داغ‌ترین بحث شبکه‌های اجتماعی تبدیل شده است. مهم‌ترین هدفی که این رسانه دنبال می‌کند، برقراری تعامل با سلبریتی‌ها، افراد سیاسی و آشنایان است. با توجه به اهمیت توییتر در این روزها، محتوایی آماده کرده‌ایم تا پاسخ تمامی سوالات خود را بیابید.

توییتر چیست؟

واژه توییتر به معنای «جیک‌جیک» کردن است که از پیام کاربران در این شبکه اجتماعی الهام گرفته ‌شده است. در میان شبکه‌های اجتماعی، این رسانه را به‌عنوان کارآگاه گجت سوشال‌مدیاها می‌شناسند؛ چرا که بهترین راه برای آگاهی از اخبار روز و دل‌نوشته‌های افراد است.

به‌صورت کلی، از توییتر  برای اشتراک‌گذاری پیام‌های متنی کوتاه در حد 200 کاراکتر استفاده می‌شود که به بیان موضوعات و ترندهای روز می‌پردازد. کاربران توییتری می‌توانند در هر ساعت از شبانه‌روز بر سر موضوعات مختلف در قالب یک متن 280 کاراکتری به همراه عکس، ویدیو یا لینک با یکدیگر بحث کنند.

 مهم‌ترین تفاوت توییتر با دیگر شبکه‌های اجتماعی به ویژه اینستاگرام، آن است که  متن در آن حرف اول را می‌زند. با متن‌محور بودن این پلتفرم، افراد به‌راحتی می‌توانند تمامی مشکلات اجتماعی، سیاسی و خواسته‌های خود را مطرح کنند. با این حال، از تاثیر آن بر روی کسب‌و‌کارها و سئوی سایت هم نباید غافل شد که بسیاری از برندهای کوچک و بزرگ به استفاده از آن روی آورده‌اند.

تاریخچه توییتر

جک دورسی «Jack Dorsey»، بنیانگذار توییتر، در سال 2006 پلتفرمی را بر پایه و اساس ارسال اسم‌ام‌اس راه‌اندازی کرد. با این حرکت اعضای این سوشال مدیا با استاتوس‌های خود قادر به حفظ ارتباط با دیگران بودند. کار به همین‌جا ختم نشد و مانند هر شبکه ‌اجتماعی دیگری آپدیت‌هایی داشت که با اضافه شدن هم‌بنیانگذارش به نام ایوان ویلیامز «Evan Williams» این کار با سرعت بیشتری انجام و تکمیل شد.

روش‌های جذب فالوئر بیشتر در شبکه‌های اجتماعی

«فقط توییتر مرا تنظیم کن»، اولین توییتی بود که در 21 مارس 2006 توسط خود جک دورسی گذاشته شد. اتفاقات جشنواره موسیقی «SXWSW» بهترین چیزی بود که می‌‌توانست برای بنیانگذاران این شبکه اجتماعی پیش بیاید؛ چرا که با ارسال بیش از 60 هزار توییت توسط اعضای توییتر در آن‌جا و استقبال فراوان افراد حاضر در جشنواره، کاربران زیادی به این پلتفرم اضافه شدند.

در ابتدا کاربران توییتری حداکثر پیامی که می‌توانستند ارسال کنند، تنها 140 کاراکتر بود که بیشتر به محدودیت‌های اپراتوری شبکه‌های موبایل مربوط می‌شد نه خود پلتفرم. با وجود آپدیت‌های صورت‌گرفته و راه‌اندازی نسخه تحت وب، محدودیت تعداد کاراکترهای آن هنوز به قوت خود پا برجا است.

کاربردهای توییتر

افراد با اهداف مختلفی از این پلتفرم استفاده می‌کنند؛ یکی برای کسب‌و‌کار، یکی برای سرگرمی و دیگری برای برندسازی. با این حال، مهم‌ترین کاربردهای این شبکه اجتماعی مواردی است که در ادامه به آن‌ها اشاره خواهیم کرد:

1.کمک به شناخت مشتری و مخاطب

اساس و پایه توییتر متن است؛ بنابراین، اطلاعات جامعی از مشتریان، محصولات و خدمات خود می‌توانید به کاربران‌تان ارائه بدهید. برای داشتن تحلیل‌‌های بهتر از توییت‌های خود می‌توانید بخش آنالیتیکس توییتر را بررسی کنید. این بخش به شما تحلیل جامعی از سن، جنس، سبک زندگی، رفتار و ردپای او در موبایل ارائه می‌دهد.

در اجرای کمپین‌های توییتری می‌‌توانید از این اطلاعات استفاده کنید تا با مشتریان و مخاطبان خود ارتباط بهتری برقرار کنید.

دریافت بازخورد آنی و ارائه خدمات

کارشناسان دیجیتال مارکتینگ، توییتر را یک پلتفرم تحقیقات بازار می‌دانند که اطلاعات مربوط به مشتریان یک برند را جمع‌آوری و نتایج ارزشمندی را به صاحبان کسب‌و‌کارها ارائه می‌‌‌دهد. از سوی دیگر، کارشناسان آن را اصلی‌ترین راه برقراری ارتباط با مشتریان نیز به حساب می‌آورند که به صورت مستقیم می‌توانند با آن‌ها در ارتباط باشند.

برندها با در اختیار داشتن حساب توییتری، فرصت بررسی بازخوردهای مشتریان در آن واحد در مورد محصولات، اصلاح، بهبود و پشتیبانی از آن‌ها را دارند.

2.ایجاد شبکه‌ای از مشتریان وفادار

قابلیت سرعت انتقال پیام و آسانی برقراری ارتباط در این رسانه، منجر به شکل‌گیری شبکه‌ای از مشتریان و طرفداران برندها شده که در رابطه با محصولات جدید نظر خود را اعلام می‌کنند. در نتیجه، صاحبان کسب‌و‌کارها به آسانی می‌توانند با آن‌ها ارتباط برقرار کنند و به اظهارنظر آن‌ها واکنش نشان دهند. می‌توان گفت که با این حرکت مشتری‌های علاقه‌مند به مشتری‌های وفادار تبدیل می‌شوند.

3.بررسی رقبا و ارتباط با آن‌ها

اگر می‌خواهید کمپین‌های تبلیغاتی خود را اجرا کنید، باید لیستی از رقبای کاری‌تان داشته باشید تا بتوانید اخبار و محتواهای مربوط به آن‌ها را بررسی کنید. شما با در اختیار داشتن لیستی از رقبا به‌راحتی می‌توانید اطلاعات مفیدی از  محصولات، خدمات، نقطه‌ضعف‌ها و کمپین‌ تبلیغاتی آن‌ها به دست بیاورید.

4.افزایش ترافیک وب‌سایت

توییتر نیز مانند دیگر شبکه‌های اجتماعی به افزایش ترافیک سایت کمک می کند. شما با بهینه‌سازی صفحه کاربری‌ و پروفایل برند می‌توانید آدرس سایت‌تان‌ را در آن قرار دهید تا مشتریان به آن سر بزنند و با محصولات و خدمات شما آشنا شوند.

افزایش ترافیک سایت در توییتر تنها با قرار دادن لینک سایت در پروفایل، یا لینک مقاله‌ در توییت‌ها امکان‌پذیر نیست؛ بلکه به محتوای باکیفیت، تعامل با کاربر و بهینه‌سازی پروفایل و بایو نیز نیاز دارد.

5.ابزار پیام‌رسان اجتماعی

از این پلتفرم معمولا به‌عنوان پیام‌رسان فوری یاد می‌شود؛ چرا که به‌سرعت اخبار داخلی و جهانی را نشر می‌دهد. برندهای بسیاری برای سرگرمی فالوئرهای خود در آن محتواهای جذاب قرار می‌دهند.

یکی از ویژگی‌های بارز این پیام‌رسان، قابلیت اشتراک‌‌گذاری آن با دیگر شبکه‌های اجتماعی مانند اسنپ‌چت، اینستاگرام و مسنجر است. تنها کافی‌ست روی توییت ضربه بزنید و گزینه اشتراک‌گذاری را انتخاب کنید تا به‌عنوان بخشی از استوری اینستاگرام یا پیام سوشال‌ مدیا‌‌ی شما ظاهر شود.

6.بازاریابی محتوایی

یکی از کاربردهای توییتر، جذب مخاطب هدف و فروش محصولات به آن‌ها است که به این کار بازاریابی محتوایی می‌گویند. برای این کار باید متن‌‌های جذاب و مورد علاقه مخاطبان برند توییت شود. تنها کافی‌ست با کمی خلاقیت، محدودیت‌های پیام‌های توییتر را به نفع خود تغییر دهید.شما با نوشتن متن‌های کوتاه و جذاب در حوزه کاری‌تان می‌توانید مشتریان و مخاطبان زیادی را در این شبکه اجتماعی جذب کنید.

سوشال مدیا چیست و چه تفاوتی با سوشال نتورک دارد؟

7.انتشار اخبار

از نظر کارشناسان فضای دیجیتال، این پلتفرم با ارائه اخبار در قالب متن‌های کوتاه،  بهترین فضا را برای نشر اطلاعات دارند. بنابراین، می‌توان نتیجه گرفت که این سوشال مدیا برای کسب‌و‌کارهایی مفید است که به دنبال انتشار محتوا و اخبار تخصصی در زمینه فعالیت‌های برندشان هستند.

8.برندسازی

فعالیت‌های توییتری یک کسب‌وکار مانند تولید محتوا، بازاریابی، تبلیغات، اجرای کمپین، ارائه تجربه‌های کاری و صحبت درباره وقایع روزمره همگی منجر به برندسازی در ذهن مخاطب می‌شود. از سوی دیگر، تاثیر مستقیمی بر روی سئو سایت دارد که در رقابت با کلمات کلیدی رقبا کمک می‌کند.

نحوه کار با توییتر

قبل از کار با توییتر، نیاز است که یک فیلترشکن مناسب بر روی سیستم یا گوشی خود نصب کنید. شما باید ابتدا برنامه را دانلود و سپس به‌صورت رایگان ثبت‌ نام و حساب کاربری خود را ایجاد کنید.

بعد از ثبت نام، می‌توانید در هر ساعت از شبانه‌روز که بخواهید، توییتی را پست کنید و از دنبال‌کنندگان خود بخواهید که به آن فیدبک نشان دهند. از مهم‌ترین قابلیت‌های توییتر، فالو و آنفالو کردن افراد است که در هر لحظه می‌توانید آن را انجام دهید.

تبلیغات در توییتر

توییتر نیز مانند دیگر شبکه‌های اجتماعی، قابلیت انجام تبلیغ و بازاریابی را برای برندها دارد؛ اما با روش‌هایی متفاوت. در ادامه، مطلب شما را با انواع تبلیغات توییتری و فاکتورهای تاثیرگذار بر روی آن آشنا می‌کنیم.

انواع تبلیغات توییتری

صاحبان کسب‌وکارها و پیج‌های شخصی یکی از 3 روش زیر را انتخاب می‌کنند تا مخاطبان و مشتریان را از محصولات و خدمات خود آگاه کنند.

1.توییت‌های تبلیغاتی

به دلیل محتوای تبلیغاتی، این نوع توییت‌ها در جست‌و‌جو و تایم‌لاین افراد، بالاتر از توییت‌های دیگر نمایش داده می‌شوند.

2.تبلیغات حساب‌های کاربری

یکی از بهترین راه‌های تبلیغاتی در توییتر، تبلیغ اکانت‌ برندها است که منجر به قرار گرفتن در بالای نتایج جست‌‌و‌جو وتایم لاین می‌شود. همچنین این روش به جذب فالوئر بیشتر نیز کمک می‌کند.

3.ترندهای تبلیغاتی

همیشه این نوع تبلیغات در توییتر جواب داده است؛ چرا که به کمک هشتگ‌ها، ترندها مشخص و سپس تبدیل به یک مسئله چالشی می‌‌شوند. برندها با این کار فالوئرهای خود را به بحث و چالش می‌کشند و از نظرات آن‌ها آگاهی پیدا می‌کنند.

انواع کمپین‌های توییتری

اگر شما به‌عنوان یک برند خواهان استفاده از تبلیغات در توییتر هستید، تنها دانستن انواع آن کافی نیست، مهم آن است که بدانید از آن در چه کمپین‌هایی و با چه پلن‌‌هایی استفاده می‌شود. کمپین‌های توییتری عبارت‌اند از:

1.افزایش فالوئر

همیشه افزایش فالوئر در هر شبکه اجتماعی از مهم‌ترین اهداف آن شبکه به حساب می‌آید. توییتر نیز از این قضیه مستثنی نیست. برای آن‌که در توییتر بیشتر دیده شوید تا به فالوئرهای شما افزوده شود، تنها کافی‌ست به سراغ این کمپین بروید تا توییتر در برابر هزینه‌ای مشخص، شما را به دیگران نشان دهد. با این کار شانس افزایش دنبال‌کنندگان‌تان چند برابر می‌شود.

2.افزایش نرخ تبدیل

کارشناسان دیجیتال مارکتینگ بر این باورند که توییتر برای سایت یا بلاگ شما ورودی‌های بسیار خوبی به همراه دارد که منجر به افزایش نرخ تبدیل می‌شود. این نرخ تبدیل برای کسب‌و‌کارها می تواند خرید محصول، عضویت، ثبت نام در رویداد یا نصب اپلیکیشن باشد. توییتر با هر کلیک بر روی لینک سایت، هزینه‌ای از شما دریافت می‌کند.

3.افزایش تعامل

از آن‌جا که در این سوشال مدیا میزان تعامل و مشارکت دنبال‌کنندگان به تعداد فالوئرهای آن ارجحیت دارد، باید برای لایک، کامنت و بازنشر محتواهای خود در توییتر هزینه کنید تا توییت‌های‌تان دیده شوند. به خاطر داشته باشید که هر‌چه تویتت‌ها‌ی شما بیشتر دیده شود، به برندسازی و فروش بیشتر محصولات و خدمات‌تان کمک می‌کند.

4.نصب اپلیکیشن

کمپین نصب اپلیکیشن یکی از جذاب‌ترین کمپین‌های توییتری محسوب می‌شود که با اجرای آن، تعداد نصب برنامه‌های خود را می‌توانید افزایش دهید. از سوی دیگر، می‌توانید هم‌زمان یک کمپین دیگر را هم انتخاب کنید تا میزان تعامل کاربران‌تان با شما افزایش پیدا کند. این روش مانند تبلیغات کلیکی عمل می‌کند.

تلگرام چیست؟صفر تا صد تلگرام

5.اطلاع‌رسانی در توییتر

برای آگاهی فالوئرها از تبلیغات و محصولات‌‌تان باید از این کمپین استفاده کنید. هزینه این کمپین در ازای هر نمایش «CPM» محاسبه می‌شود.

6.افزایش نمایش ویدیو

یکی دیگر از کمپین‌های توییتری، پرداخت هزینه در ازای تعداد نمایش ویدیو است. به این صورت که با پرداخت هزینه‌ای مشخص، کاربران هنگام اسکرول کردن به صورت خودکار ویدیوی شما را تماشا می‌کنند.

فاکتورهای تاثیرگذار در تبلیغات توییتری

برای آن‌که تبلیغات و کمپین‌های توییتری بر کاربران‌تان تاثیر بیشتری بگذارند تا به مقصود خود برسید، لازم است فاکتورهای زیر را همواره در نظر داشته باشید:

  • شناخت مخاطب
  • نوشتن محتوای جذاب
  • آشنایی کامل با توییتر
  • ساخت پروفایل حرفه‌ای
  • فالو کردن پیج‌های مرتبط
  • انتخاب صحیح کلمات کلیدی
  • استفاده از پلن‌های تبلیغات
  • استفاده صحیح از هشتگ‌ و منشن
  • بازگو کردن محصولات، خدمات و برنامه‌ها برای کاربران‌تان

مزایای استفاده از تبلیغات در توییتر

استفاده از تبلیغات در هر رسانه اجتماعی برای کسب‌و‌کارها مزایای زیادی دارد که در ادامه به آن‌ها اشاره خواهیم کرد:

  • تبلیغات اثربخش
  • افزایش نرخ کلیک
  • افزایش تعامل با کاربران
  • یکپارچگی محیط توییتر
  • استفاده ازKeyword Targeting

مزایای استفاده از توییتر مارکتینگ

هدف کسب‌وکارها در استفاده از شبکه‌های اجتماعی مانند توییتر افزایش آگاهی کاربران، تعامل با آن‌‌ها و کسب درآمد است. هر پلتفرمی سبک و سیاق خود را در جذب فالوئر و علاقه‌مندی‌های آن‌ها دارد. بنابراین، توییتر هم از استراتژی خاصی در این راه استفاده می‌کند.

توییتر مارکتینگ برای کسب‌و‌کارها مزایای بسیاری دارد که نمی‌‌توان از آن غافل شد؛ چرا که با کمک آن به‌راحتی می‌توانند به اهداف خود دست پیدا ‌کنند. این مزایا عبارت‌اند از:

  • استفاده رایگان
  • اشتراک‌گذاری آسان
  • اثربخشی سریع تبلیغات
  • افزایش بازدید از سایت
  • ارائه خدمات و پشتیبانی به کاربران
  • امکان مکالمه با کاربران و اشتراک‌گذاری به‌روزرسانی‌ها
  • قابلیت استفاده به‌عنوان یک ابزار جست‌و‌جو برای شناسایی رقبا

برای آن‌که در این بازاریابی موفق باشید و به‌خوبی بتوانید از مزایای آن بهره‌مند شوید، باید همیشه فاکتورهای زیر را در بازاریابی توییتری به کار ببرید:

  • عدم فالو و آنفالو
  • استفاده از ترندها
  • داشتن پروفایل تجاری
  • ارزیابی رقبای کاری خود
  • توییت کردن مستمر
  • استفاده از هشتگ‌ها
  • شناسایی مخاطبان هدف
  • استفاده از تقویم محتوایی
  • هدف‌گذاری در کلمات کلیدی
  • عدم اصرار بر تبلیغات دائمی
  • تمرکز بر افزایش آگاهی از برند در بازاریابی
  • برخورداری از تقویم محتوایی برای ارسال توییت
  • همسو کردن توییتر با دیگر شبکه‌های اجتماعی برند

اصطلاحات توییتری

برای کار با توییتر و انتشار محتوا در آن پلتفرم، باید اصطلاحات آن را بشناسید تا با مشکلی روبه‌رو نشوید. مهم‌ترین اصطلاحات آن‌ها عبارت است از:

توییت یا توییت کردن

پست‌های منتشر‌شده در این سوشال مدیا را توییت و روند پست کردن آن‌ها را «توییت کردن» می گویند.

ریتوییت و Quote

زمانی که شما از خواندن یا دیدن توییتی لذت می‌برید، می‌توانید آن را در صفحه خود به اشتراک گذاشته  و نظر خودتان را «quote» به آن اضافه کنید. این ویژگی از کاربردی‌ترین قابلیت‌های توییتر به حساب می‌آید.

منشن

منشن در توییتر با نوشتن آی‌دی شخص مورد نظر به همراه علامت @ صورت می‌گیرد. با منشن کردن شخص موردنظر در توییت خود، نه‌تنها او را خطاب قرار می‌دهید؛ بلکه دیگران نیز می‌توانند نظرات خود را به اشتراک بگذارند.

ریپلای

قابلیت «reply» به شما این امکان را می‌دهد که هنگام منشن شدن در توییتر پاسخ شخص مورد نظر را دهید.

تبلیغات در توئیتر

هشتگ

هشتگ در تمامی سوشال‌ مدیاها مورد استفاده قرار می‌گیرد‍‍‍‍‍‍. در این پلتفرم هم به دسته‌بندی پست‌ها و توییت‌ها کمک می‌کند. با قرار دادن هشتگ مرتبط با پست‌تان به دیگر مخاطبان توییتری که این هشتگ را منتشر کرده‌اند، کمک می‌کنید تا آن‌ها هم آن را ببینند.

طوفان توییتری

طوفان توییتری همانند فراخوانی است که در راستای اعتراض به مسائل سیاسی و اجتماعی صورت می‌گیرد. در این اقدام، از دیگران درخواست می‌شود که پست را ریتوییت کنند. طوفان فکری معمولا حول‌ یک توییت یا هشتگ خاص اتفاق می‌افتد.

ترند شدن

ترند شدن به این معنا است که یک موضوع خاص با کمک هشتگ‌، توسط همه کاربران دیده می‌شود. این کار منجر می‌شود که پست شما وارد صفحه ترندهای توییتر شود که به آن «ترندآپ» نیز می‌گویند.

رشتو

صاحبان کسب‌و‌کارها با کمک این قابلیت می‌توانند یک‌سری توییت را به‌صورت دنباله‌دار و پشت ‌سر هم در یک رشته‌توییت منتشر کنند.

تایم لاین

تایم ‌لاین همان بخشی است که برندها و اشخاص دنبال آن هستند که تویتت‌های‌شان در آن‌جا به کاربران نشان داده شود. می‌توان گفت در ابتدای ورود به توییتر با آن روبه‌رو می‌شوید.

Favorite یا Fave

این اصلاح در توییتر همان لایک کردن در اینستاگرام است. آگاه باشید که هر توییتی را که لایک می‌کنید توسط فالوئرهای‌تان قابل مشاهده است.

Promote

پروموت در توییتر قابلیت تبلیغاتی محسوب می‌شود. با پرداخت هزینه به توییتر شانس دیده ‌شدن توییت‌های خود را چند برابر می‌کنید.

Lock

در صورت فعالیت غیرقانونی در توییتر، حساب کاربر قفل یا به اصطلاح لاک می‌شود؛ اما بعد از یکی دو هفته برطرف می‌شود.

Pin

اگر می‌‌خواهید یکی از توییت‌های‌تان در میان دیگر توییت‌ها در صدر قرار گیرد و به فالوئرها نشان داده شود، می‌توانید آن را سنجاق یا پین کنید.

Bookmark

با کمک این قابلیت، هر توییتی را که بخواهید می‌توانید تا هر زمان که خواستید ذخیره کنید.

Fave Star

این اصطلاح به توییت‌‌هایی اشاره دارد که از 1000 تا لایک بیشتر می‌گیرند.

Moment

مومنت معادل استوری اینستاگرام است با این تفاوت که مومنت در توییتر محدودیت زمانی ندارد و تا هر زمان که بخواهید آن‌جا می‌ماند.

آشنایی با انواع اینفلوئنسر در شبکه های اجتماعی

Troll

در اصطلاح به افرادی می‌گویند که توییت، نظرات و انتقادهای نامناسبی به منظور تخریب دیگری منتشر می‌کنند. از دیگر اصطلاحاتی که کاربرد آن در توییتر و دیگر شبکه‌های اجتماعی یکسان است، موارد زیر را می توان نام برد:

· Block

·Avatar

Header

· Deactivate

· Direct Message

سخن پایانی

با محبوبیت توییتر تمامی برندها و صاحبان کسب‌و‌کارها برای اهداف خود از آن بهره می‌گیرند؛ اما باید با استراتژی و برنامه پیش بروند تا به مقصود خود برسند. تنها توییت کردن در این پلتفرم مهم نیست و شما باید به شناخت کاملی از مخاطبان خود رسیده باشید که با آن لحن تولید محتوا انجام دهید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *